Arrangører

Rettferdskonferansen er en del av det internasjonale nettverket The Justice Conference og er en økumenisk bevegelse bestående av en rekke kristne aktører. Organisasjonene i oversikten under ønsker å legge til rette for en kontinuerlig samtale om bærekraftsmålene, global urettferdighet, og hvordan kristne organisasjoner og enkeltpersoner kan bidra til en mer rettferdig verden. Slik gjør vi vårt bidrag til å skape en verden som er mer lik det den var tenkt å være – on earth as in heaven.

Guro Almås fra Mellomkirkelig råd leder styringsgruppa i Rettferdskonferansen, der alle medarrangørene kan delta for å legge planer for bevegelsen. Misjonsalliansen er sekretariat, og deres kommunikasjonssjef Andreas Løland leder det daglige arbeidet i samarbeid med frivillige og ansatte hos medarrangørene.

%d bloggers like this: