På jorda som i himmelen

Konferansen er i 2020 digital, med en streamet minikonferanse den 13. oktober, en podcastserie, webinarer og aktivitet i sosiale medier. Les mer om det som skjer her.

Vi inspireres i år særlig av Jesaja 61:1-4 og det budskapet om frigjørelse, nyplanting og gjenoppbygging som ligger der: Om å skape en bit av himmelen i en urettferdig verden.

Forholdet til Gud
Teologi og rettferd: Hvordan skal vi tolke Bibelens ord om rettferdighet inn i den lokale og globale virkeligheten vi lever i?

Forholdet til skapelsen
Mye i verden vil endres etter korona-pandemien. Hvordan snur vi håpløshet til et kall om rettferdighet og handling? Og hva kan vi som kristne gjøre annerledes i gjenoppbyggingen av økonomi og annen aktivitet?

Forholdet til hverandre
Menneskerettigheter og sosial rettferdighet. Ingen er bare det du ser. Hvordan etterlever vi Bibelens ord om nestekjærlighet i praksis i Norge i dag? Hvordan er det å starte på nytt i Norge, som flyktning i et nytt land?

Anstendig arbeid
Med fokus på moderne slaveri både lokalt og globalt. Om å skape arbeidsplasser der andre ikke har håp og ser potensialet for forandring.

Vi jobber fortsatt fortløpende med programmet og oppdaterer siden etter hvert som innledere bekreftes.

Rettferdskonferansen 2019 var fylt av knallgode deltagere og herlig musikk. Les mer

%d bloggers like this: