RK20: På jorda som i himmelen

Konferansen er i 2020 digital, med en streamet minikonferanse, en podcastserie, webinarer og aktivitet i sosiale medier.

Vi inspireres i år særlig av Jesaja 61:1-4 og Bibelens budskap om frigjørelse, nyplanting og gjenoppbygging: Om å skape en bit av himmelen i en urettferdig verden – På jorda som i himmelen. Vi ser nærmere på hva det betyr i praksis, i vårt forhold til Gud, til det skapte, til hverandre og til anstendig arbeid.

Vårt forhold til Gud
Teologi og rettferd: Hvordan skal vi tolke Bibelens ord om rettferdighet inn i den lokale og globale virkeligheten vi lever i?

Innledere minikonferanse 13. oktober

Webinar 27. oktober

Vårt forhold til det skapte
Mye i verden vil endres etter korona-pandemien. Hvordan snur vi håpløshet til et kall om rettferdighet og handling? Og hva kan vi som kristne gjøre annerledes i gjenoppbyggingen av økonomi og annen aktivitet?

Innledere minikonferanse 13. oktober

Webinar 3. november

Vårt forhold til anstendig arbeid
Med fokus på moderne slaveri både lokalt og globalt. Om å skape arbeidsplasser der andre ikke har håp og ser potensialet for forandring.

  • Innledere til minikonferansen ikke bekreftet

Webinar 10. november

Vårt forhold til hverandre
Menneskerettigheter og sosial rettferdighet. Ingen er bare det du ser. Hvordan etterlever vi Bibelens ord om nestekjærlighet i praksis i Norge i dag? Hvordan er det å starte på nytt i Norge, som flyktning i et nytt land?

  • Innledere til minikonferansen ikke bekreftet

Webinar 17. november

Her kan du lese om Rettferdskonferansen 2019.

%d bloggers like this: