Vi fortsetter samtalen

Rettferdskonferansen vil i 2020 være digital, og foregå i flere kanaler. Vi håper det også kan skape en samtale som varer over tid, som del av en bevegelse for rettferdighet. Et første steg på veien i den samtalen vil være en serie med interaktive webinarer.

27. oktober: Vårt forhold til Gud – En tro med konsekvenser

3. november: Vårt forhold til det skapte – Effektiv klimakamp for kristne (arbeidstittel)

10. november: Vårt forhold til anstendig arbeid – Er enhver jobb bedre enn ingen jobb?

17. november: Vårt forhold til hverandre – Hvordan kan vi bedre hjelpe flyktninger og asylsøkere forsørge seg selv?

Alle strømmes her på nettsiden og på Facebooksiden vår kl. 19:00-20:00, med et påfølgende gruppearbeid på Zoom 20:00-20:30. Webinarene egner seg godt som utgangspunkt for videre samtale, så det kan være en god ide å legge bibelgruppa, smågruppa til disse kveldene, eller samles på annet vis for å se det sammen.

%d bloggers like this: