5 – Norges klimakamp – hva gjør vi og hva gjør vi ikke?

I denne episoden møter vi Håkon Grindheim, klimarådgiver i Kirkens Nødhjelp. Vi snakker om hva Norge gjør og ikke gjør for å løse klimakrisa og nå klimamålene våre. 

I denne episodens klipp hører vi Erik Solheim snakke om hvordan vi bygger opp verden på nytt etter korona, denne gangen mer rettferdig og bærekraftig. Erik har vært Miljø og utviklingsminister, drevet fredsmekling i Sri Lanka, Myanmar, Nepal og andre land, samordnet vestlig bistand i OECD og ledet FNs miljøprogram. Nå jobber han med Kinas miljøinvesteringer, kjemper mot plastforsøpling og gir råd til grønne bedrifter og organisasjoner.

Podcast-vert: Andreas Løland, strategisk kommunikasjonsrådgiver i Misjonsalliansen og leder av Rettferdskonferansens sekretariat.

Leave a Reply

%d bloggers like this: