2021 GLOBAL ONLINE

En global konferanse for rettferd!

Den 22. mai møtes vi digital for å dele tanker, historier og erfaringer om urett og hvordan vi kan kjempe for en mer rettferdig verden – slik den egentlig var ment å være.

Vi kan nesten ikke vente til å møte hele det verdensvide rettferdskonferanse-fellesskapet til #TJCGlobal21. Ti land, 24 timer, en konferanse. Vi møtes i et online «konferansesenter» – med muligheter for å velge de seminartemaene du er interessert i. Du er også invitert til å delta med dine spørsmål og kommentarer dersom du ønsker det.

Hvis du vet at du ønsker å delta, book din billett før 15. april så du får rabattert pris!

Innholdet blir liggende på nett i fire uker, så du kan få med deg det som blir sagt også dersom du ikke kan være med direkte.

Vi kommer til å gå dypere inn i Jesu liv og utforske Bibelens historier om gjenopprettelse, og hvordan det relaterer til dagens rettferdskamper. Gjennom de valg Jesus gjorde i sitt liv, viste han vei i det å søke rettferdighet for de mest utsatte blant oss. Som hans etterfølgere utfordrer det oss i dag – i våre valg i hverdag og våre prioriteringer i livet.

Programmet starter fra Hong Kong kl. 08:00 lørdag 22. mai, norsk tid. Det fortsetter så i 24 timer, med sendinger fra hele verden.

HUSK: Rabatterte billetter for deg som er tidlig ute, frem til 15. april!

%d bloggers like this: